Over ons

VR-House.be is een jonge, flexibele en snelgroeiende startup gespecialiseerd in Virtual Reality. De startup is in januari 2016 opgericht door twee ondernemende studenten met een enorme interesse in de mogelijkheden die Virtual Reality kan bieden. VR-House.be is dé plek voor het huren van betaalbare en professionele Virtual Reality producten, assistentie en software. Met ons eigen design van de Google cardboard, bedrukken wij ook voor vele klanten gepersonaliseerde Virtual Reality brillen! Naast verkoop en verhuur houden wij ons bezig met het organiseren van virtual reality gerelateerde evenementen en demo’s. Hiernaast hebben we ook nog ons eigen development team, dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van VR & AR applicaties en platformen voor verschillende industrieën. VR-House is de toonaangevende partij voor het toegankelijk maken van VR en AR in het bedrijfsleven.

Ons team

Nick Kole
Co-founder


Laurens van Roomen
Co-founder


Joris van Kleinwee
Operations Manager


Sam Reijers
Marketing & Communicatie


Jack Hadjicosti
Software Developer


Frans Huntink
Unity & C# Developer


Bram Meulman
3D Artist


Gerwin van der Lugt
Software Developer


Elea van Dijk
Event Management Stagiair


Celine de Wijs
VR-Expert


Maico van Kleinwee
VR-Expert


Joelle Verspeek
VR-Expert


Tim de Groot
VR-Expert


Dylan Geurts
Virtuele Tour Expert


Nick Moring
VR-Expert


Menno Doorn
VR-Expert


Koen Hemels
VR-Expert


 
 
 

VR-House in de media

Waarom je kiest voor VR-House

Expertise

Als full-service provider van zowel Virtual Reality en Augmented Reality zijn we expert in ons vakgebied. Omdat we zelf apps maken, 360 graden content produceren, hardware verhuren en assisteren op evenementen hebben we ervaring met alles wat met VR en AR te maken heeft. Zo hebben we altijd een oplossing die aansluit bij jullie wensen!

Professionele aanpak

Als voorloper in de markt beschikken we over de meest recente kennis en de juiste software en hardware. Hiermee kunnen we efficiënt te werk gaan en professioneel maatwerk leveren.

Snel, flexibel en ambitieus

Als jonge startup doen wij er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. We kunnen snel schakelen en denken graag met jullie mee. Vanwege de passie voor Virtual Reality, zijn we op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en niets is ons te gek.

VR-House heeft zich aangesloten bij Stichting Webwinkelkeur. Dit is een keurmerk voor betrouwbare en klantvriendelijke webwinkels die voldoen aan de Nederlandse wetgeving. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je op VR-house.be altijd veilig en vertrouwd kunt huren. Bovendien zijn wij altijd bereid om vragen zowel telefonisch als via de e-mail te beantwoorden.


0
VR-Experts
280+
Grote en kleine klanten
0+
Internationale projecten

Onze klanten

Neem contact op

*

Liever even bellen?
+32 78 48 20 52

Of stuur ons een e-mail
info@vr-house.be

Onze bedrijfsgegevens

Contact
E-mail: info@vr-house.be
Telefoon: +32 78 48 20 52

Adresgegevens
Koralenhoeve 15
2160 Wommelgem
België
Bezoek alleen op afspraak

Bedrijfsgegevens
KVK nummer: 59635819
Ondernemingsnr (BE): 0684.746.556
BTW nummer: NL853581460B01
Handelsnaam: VR-House
VR-House is een onderdeel van Laviro E-commerce

Bankgegevens
NL53 INGB 0006 3582 89
T.n.v. Laviro E-commerce
BIC: INGBNL2A