Waar wij aan werken

Wij werken met veel passie en plezier aan toepassingen die VR toegankelijk maken voor bedrijven. Wie zijn wij? Bekijk de over ons pagina.

EZ360 de automatische 360° video speler

EZ360 Gear VR app

Klanten een 360° video laten zien met een VR bril op een evenement was vaak moeilijker dan gedacht. Daarom hebben wij een eenvoudige video speler gebouwd: EZ360. Een app waarbij je alleen de VR bril hoeft op te zetten en te kijken. Geen gedoe meer met menu’s, de touchpad en het overnemen van de VR bril om de video toch zelf maar te starten voor de klant.

” It has everything it needs. And that is perfect.”
    – My360planet

Meer weten?

VR-Reizen

Hoe vaak ben je al op reis geweest en ziet het er compleet anders uit dan op de foto’s die je zag bij het boeken? 360 graden foto’s en VR zijn ideaal om alvast naar je accommodatie te ‘gaan’. 

Wij hebben een online editor gebouwd waarmee aanbieders van reizen eenvoudig in enkele minuten een virtuele tour van een accommodatie kunnen maken.

Bekijk het platform
VR-Reizen

MakelWeb VR

MakelWeb VR

Een huis bezichtigen was nog nooit zo makkelijk als met een virtuele tour! Met dezelfde software als voor de reiswereld, gaan wij ook makelaarsland veroveren. Met onze software kan een makelaar binnen 5 minuten en al vanaf €1,45 een virtuele tour maken.

Benieuwd hoe het er uit ziet? Bekijk hier een voorbeeld. 

Onze klanten

Neem vrijblijvend contact op

*

Liever even bellen?
+32 78 48 20 52

Of stuur een e-mail
info@vr-house.be