Virtual Reality voor Bedrijven

Virtual Reality is een ontwikkeling die door veel bedrijven aandachtig wordt gevolgd. Maar hoe kan jij nu VR toepassen in jouw bedrijf of op jouw evenement?

Op bedrijfsevenementen wordt Virtual Reality vaak gebruikt om mensen iets nieuws te laten ervaren. Of dit nu is voor sales, marketing of puur om mensen te entertainen. VR biedt een oplossing omdat het interactief is, mensen langer weet te boeien en een unieke ervaring is die veel mensen nog nooit hebben beleefd.

VR-House biedt de mogelijkheid om een dergelijk element op jouw event aan te bieden. VR-House assisteert je met zowel de invulling van de VR ervaring als de nodige organisatie om de VR sessies goed te laten verlopen. VR voor jouw bedrijf kan op verschillende manieren worden toegepast. Neem een kijkje bij de onderstaande opties of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wees Innovatief

Wie wil dat nou niet? Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Virtual Reality ervaring op locatie

Pak uit met verschillende VR ervaringen met onze thema pakketten. We hebben een aantal thema’s samengesteld waardoor er voor iedereen wat wils is. Combineren is natuurlijk ook mogelijk. Neem je het op tegen robots en zombies of wil je liever je angsten overwinnen met Virtual Reality?

Bij een Virtual Reality ervaring op locatie maken we gebruik van de nieuwste Virtual Reality brillen en hebben we een groot gevarieerd aanbod aan content.

Comiccon

Full service

Professioneel

Expert

Grote Voorraad

360° Video’s bekijken in groepen

Bekijk samen 360° video’s door middel van Virtual Reality brillen. Dit kan met 5, maar ook met 500 brillen. 360 Graden video’s worden steeds vaker gebruikt door bedrijven om hun boodschap over te brengen op een innovatieve manier. Iedereen kijkt op hetzelfde moment naar dezelfde video, maar ieder persoon heeft controle over zijn eigen zicht.

Bekijk welke oplossingen wij kunnen bieden voor het gezamenlijk bekijken van 360° video’s!

Professionele assistentie nodig?

Wij assisteren met onze VR-Experts op beurzen, congressen, open dagen, festivals, feesten en nog veel meer. We verzorgen professionele assistentie zodat de gasten op jouw evenement de beste Virtual Reality ervaring kunnen hebben.

Onze VR-Experts zorgen dat alles opgezet wordt en werkt voordat het evenement begint. Daarnaast kunnen zij ook vragen beantwoorden van gasten over alles wat met Virtual Reality te maken heeft.

Virtual Reality is een nieuwe en leuke manier om als team bij elkaar te komen. Verbeter je communicatie en werk nog beter samen na deze Virtual Reality ervaring voor groepen. Met verschillende applicaties, puzzels en spellen laten we je Virtual Reality ervaren in groepsverband.

Onder begeleiding van onze ervaren VR-Experts ga je per Virtual Reality headset in groepen van 4 tot 8 personen aan de slag.

Contact

**