Virtual Reality brillen huren

Bij VR-House huur je voordelig en gemakkelijk Virtual Reality brillen. We hebben een grote voorraad VR brillen van alle grote merken. VR brillen huren maken we altijd zo makkelijk en betaalbaar mogelijk, daarom betaal je achteraf en krijg je korting wanneer je meerdere dagen achter elkaar huurt. Bekijk op deze pagina het overzicht van het aanbod en kies de VR bril die je zoekt!

Hulp nodig bij kiezen?

We leggen je graag uit wat de verschillen zijn. Zo huur je VR brillen die perfect bij jou passen.

Welke bril heb ik nodig?
VR bril huren: Samsung Gear VR

Samsung Gear VR

 • Meerdere mensen gelijktijdig VR laten beleven

 • Weinig ruimte nodig

 • Draadloos

 • Uitstekende kwaliteit

 • Smartphone gestuurd (meegeleverd)

De Samsung Gear VR realiseert in combinatie met Galaxy S6/S7 telefoons geweldige virtual reality ervaringen. De Samsung Gear VR is volledig draadloos en kan hierdoor gemakkelijk op grote schaal worden ingezet. Hierdoor kunnen meerdere mensen tegelijkertijd de VR ervaring kunnen beleven! Ideaal voor bijvoorbeeld evenementen.

Meer info
Oculus Go

Oculus Go

 • Meerdere mensen gelijktijdig VR laten beleven

 • Weinig ruimte nodig

 • Draadloos

 • Uitstekende kwaliteit

 • All-in-one

De Oculus Go is een all-in-one virtual reality bril van uitstekende kwaliteit. De Oculus Go is volledig draadloos en kan hierdoor gemakkelijk op grote schaal worden ingezet op grote evenementen. Met de controller is de bril eenvoudig te bedienen. Bekijk hoe jij de Oculus Go kan inzetten op jouw evenement!

Meer info
vr bril huren: HTC Vive

HTC Vive

 • De ultieme VR ervaring

 • Rondlopen in een virtuele wereld

 • Interactie met controllers

 • Laat omstanders meekijken op een beeldscherm

 • Computer gestuurd (meegeleverd)

Met de HTC Vive is het mogelijk om rond te wandelen in een virtuele wereld. Daarnaast kun je met behulp van twee zeer accurate controllers interacties aangaan met objecten uit de omgeving. Zo kun je jezelf met wapens verdedigen tegen zombies of een eitje bakken in een virtuele keuken! Met de HTC Vive beleef je een onvergetelijke ervaring.

Meer info
VR brillen huren: Oculus Rift huren

Oculus Rift

 • De ultieme VR ervaring

 • Rondlopen in een virtuele wereld

 • Interactie met controllers

 • Laat omstanders meekijken op een beeldscherm

 • Computer gestuurd (meegeleverd)

Met de Oculus Rift is het mogelijk om te bewegen in een virtuele wereld. Daarnaast kun je met behulp van twee zeer accurate touch controllers interacties aangaan met objecten uit de omgeving. Zo kun je racen in een Formule 1 auto, schietend de wereld redden en ingewikkelde puzzels oplossen! Beleef de ultieme VR ervaring nu.

Meer info

Welke VR bril heb ik nodig?

Er zijn op dit moment twee type VR-brillen op de markt, met elk hun eigen voor en nadelen. Afhankelijk van waar je virtual reality voor wilt gebruiken maak je een keuze voor mobiele VR brillen of computer gestuurde VR brillen. De meest populaire toepassingen zijn het bekijken van 360° video’s en het spelen van virtual reality games.

360° foto’s of video’s bekijken

Voor het bekijken van 360° foto’s en video’s verhuren wij virtual reality brillen die worden aangestuurd door een mobiele telefoon. Dit betekend dat de mobiele telefoon in de virtual reality bril geklikt wordt. Dit zorgt er voor dat de bril draadloos is en de kijker vrij rond kan draaien. Ideaal op evenementen zowel binnen als buiten.

De VR brillen die wij verhuren om 360° content te bekijken zijn de Samsung Gear VR en de Oculus Go. Natuurlijk hebben we ook de bijbehorende accessoires. Mobiele VR brillen kunnen ook voor grote groepen ingezet worden waarbij iedereen tegelijk dezelfde video bekijkt.

VR bril om 360° video’s te bekijken

Interactieve VR applicaties of games

Om interactieve applicaties te doen of virtual reality games te spelen heb je een VR bril nodig die gekoppeld is aan een high-end PC. Doormiddel van sensoren en controllers is het mogelijk om door de kamer te bewegen en interactie te hebben met de virtuele wereld.

Huur je VR brillen voor interactieve applicaties of games? Kies dan voor de HTC Vive of de Oculus Rift. Wil je weten of jouw applicatie of spel op de HTC Vive of Oculus Rift werkt? We adviseren je graag welke bril het beste past bij jouw toepassing. Bel ons even of stuur een e-mail.

Neem nu contact op

Eenvoudig VR brillen huren

Bij VR-House kun je VR brillen huren zonder gedoe in 6 simpele stappen. Nadat wij de beschikbaarheid van de VR brillen en eventueel onze VR PC’s en professionele assistentie hebben gecontroleerd sturen wij je de huurovereenkomst toe. Hierin staan netjes alle voorwaarden van het huren vermeld. Nadat wij deze ondertekend van je hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de VR brillen minstens één dag voor de huurperiode klaarligt bij ons kantoor of afgeleverd wordt door ons of een koerier. Vervolgens kun je de gehele huurperiode onbeperkt gebruik maken van de VR brillen die je huurt. Aan het einde van de huurperiode kun je de VR brillen weer bij ons langs brengen of aan ons opsturen. Zodra wij alles weer in originele staat hebben ontvangen versturen wij de factuur.

 • Aanvraag beschikbaarheid

  Vraag eenvoudig de beschikbaarheid van de VR-brillen aan door te bellen of te mailen.

 • Digitale huurovereenkomst

  Als de datum bekend is, sturen wij een digitale huurovereenkomst op. Zodra deze ondertekend is, is de huur definitief!

 • Levering

  Wij zorgen dat de VR-brillen een dag voor de huurperiode klaar staan op ons kantoor in Utrecht. Uiteraard kunnen wij de VR brillen ook langs komen brengen.

 • Huur periode

  Tijdens de gehele huurperiode kan je ongelimiteerd gebruik maken van de VR brillen. Uiteraard zijn wij altijd te bereiken als er iets niet lukt. Wel zo fijn.

 • Retournering

  De dag na de huurperiode, kan je de spullen terug komen brengen naar ons kantoor.

 • Achteraf betalen

  Zodra wij alles weer in goede staat retour hebben ontvangen, sturen wij de factuur.

Scherpe prijzen

Snel geleverd

Professioneel advies

Uitstekende service

Bekijk onze extra diensten

Professionele assistentie

Geen ervaring met het organiseren van een Virtual Reality demo of ben je liever bezig met je eigen werk? We komen graag langs tijdens het evenement om ondersteuning te bieden bij het organiseren van de Virtual Reality ervaring!

Gesynchroniseerd afspelen

Met behulp van software kan VR-House een gesynchroniseerde start van de af te spelen content realiseren voor meerdere VR brillen.

Content plaatsen en testen

Wil je meteen aan de slag? VR-House kan jouw content van tevoren op de VR brillen zetten, zodat alles al klaar staat bij ontvangst! Dit scheelt een hoop gedoe en hierdoor weet je zeker dat alles werkt tijdens het evenement.

Neem vrijblijvend contact op

  HTC Vive Pro  
  HTC Vive  
  Oculus Rift  
  Oculus Quest  
  Oculus Go  
  Samsung Gear VR  
  VR laptop  
  Wireless adapter voor HTC Vive (Pro) 
  Installatie op locatie door VR expert
  Assistentie tijdens een evenement

*

Liever even bellen?
+32 78 48 20 52

Of mailen
info@vr-house.be