HTC Vive Pro huren

Bij VR-House huur je professionele VR-bril de HTC Vive Pro, inclusief controllers, opstelling voor de bewegingssensors en indien gewenst een laptop speciaal voor Virtual Reality games. Met deze VR bril kun je niet alleen in 360 graden om je heen kijken, maar ook bewegen door de virtuele wereld, door de bijgeleverde bewegingssensoren!

htc vive pro huren

Bewegingsvrijheid

Door de loopvrijheid krijgt de gebruiker helemaal het gevoel dat hij of zij zich in de virtuele wereld bevindt. De HTC Vive Pro gaat daarmee een stap verder dan de meeste andere virtual reality brillen.

Nauwkeurige besturing

De HTC Vive Pro heeft de meest betrouwbare tracking van de headset en de controllers. De 2.0 sensoren die meegeleverd worden zijn de beste in de VR industrie.

Geweldige graphics

De headset is voorzien van 32 sensoren, realiseert een zichtveld van maar liefst 110 graden en heeft een zeer hoge framerate en resolutie. Hierdoor zijn de beelden van hoge kwaliteit en zeer realistisch!

Computer gestuurd

Doordat de VR bril wordt aangestuurd door een krachtige laptop kunnen er zware applicaties en games worden afgespeeld. Verplaats jezelf in een virtuele keuken, ga aan de slag als automonteur of verdedig jezelf tegen zombies!

Bekijk de mogelijkheden van de HTC Vive Pro

Specificaties HTC Vive Pro

De HTC Vive Pro is de upgrade van de populaire originele HTC Vive VR-bril. De HTC Vive Pro is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik. Ten opzichte van de originele Vive zijn er een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo is de resolutie van het scherm verhoogd en zijn de koptelefoons ingebouwd. Daarnaast is het gewicht beter verdeeld zodat je de headset ook langere tijd comfortabel kan dragen. Tenslotte hebben de sensoren (ook wel base stations of lighthouses genoemd) een upgrade gekregen waardoor de tracking beter is en een groter speelveld gemaakt kan worden.

Display: 2x AMOLED
Resolutie: 2280×1600 pixels (1140×1600 per oog)
Framerate: 90FPS
Field of view: 110°

Connectie met PC: Display port
Connectie met laptop: mini displayport (adapter)
Draadloos: Optioneel, deze module wordt niet standaard meegeleverd. Vraag naar de mogelijkheden.

htc vive controlers

HTC Vive Pro lopen door de VR wereld

Voor het maken van het speelgebied voor de HTC Vive Pro is er een vrije ruimte nodig van minstens 2 bij 2 meter. De maximale speelruimte is ongeveer 10 bij 10 meter en daarmee tot wel 100 vierkante meter! Het speelgebied wordt afgebakend door twee basisstations (sensoren) die de bewegingscontrollers en de VR bril in de gaten houden. De HTC Vive Pro is uitgerust met een beveiligingssysteem om te voorkomen dat de gebruiker zich buiten het afgebakende gebied bevindt of tegen een object aanbotst. twee front-camera’s op de VR bril zorgen er namelijk voor dat er dan een waarschuwing in beeld verschijnt.

Wil je nog meer bewegingsvrijheid? Kies dan voor de HTC Vive Pro met de draadloze adapter. Hiermee ben je niet meer aan de computer verbonden met een draad en ben je nog vrijer in de virtuele wereld. De HTC Vive Pro wordt niet standaard geleverd met de draadloze adapter.

htc vive speelruimte

Laten installeren door een VR-Expert

Geen ervaring met het opzetten van een VR-bril? Laat het dan opzetten door één van onze VR-Experts. We zorgen er voor dat alles optimaal wordt ingesteld en gaan pas weg wanneer alles werkt.

Assistentie op evenementen

Naast installatie kunnen we ook assistentie bieden tijdens je evenement. We helpen mensen met het opzetten en afstellen van de VR-bril. Geven uitleg en beantwoorden alle vragen van bezoekers.
Assistentie op VR evenementen

Hoe werkt de HTC Vive Pro?

Stap 1: Kies een geschikte locatie

Kies een ruimte van minimaal 2 bij 2 meter en zorg ervoor dat de VR ruimte vrij is van objecten.

Stap 2: Installeer de basisstations

Plaats de basisstations op twee tegenoverstaande hoeken van het speelveld. Plaats ze bijvoorbeeld bovenop een kast of schroef ze op de bijgeleverde statieven.

Stap 3: Verbind met de laptop

Verbind de headset met de computer. Zorg ervoor dat de computer voldoet aan de minimale systeemeisen en dat de benodigde software geïnstalleerd is.

Stap 4: Verbind de controllers

De controllers verbinden automatisch bij het aanzetten met de headset van de HTC Vive Pro.

Stap 5: Configureer de headset

Stel de hoofdband van de headset comfortabel in en verstel de lenzen voor een optimaal beeldresultaat.

Eenvoudig de HTC Vive Pro huren

Bij VR-House kun je de HTC Vive Pro huren zonder gedoe. Nadat wij de beschikbaarheid van de HTC Vive Pro en eventueel onze VR PC en professionele assistentie hebben gecontroleerd sturen wij je de huurovereenkomst toe. Hierin staan netjes alle voorwaarden van het huren vermeld. Nadat wij deze ondertekend van je hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat HTC Vive Pro minstens één dag voor de huurperiode klaarstaat bij ons kantoor of bij jou geleverd wordt. Vervolgens kun je de gehele huurperiode onbeperkt gebruik maken van de HTC Vive Pro. Aan het einde van de huurperiode kun je HTC Vive Pro weer bij ons langs brengen of door ons laten ophalen. Zodra wij de HTC Vive Pro weer in originele staat hebben ontvangen versturen wij de factuur. Zo eenvoudig is een HTC Vive Pro huren!

 • Aanvraag beschikbaarheid

  Vraag eenvoudig de beschikbaarheid van de HTC Vive Pro aan door te bellen of te mailen.

 • Digitale huurovereenkomst

  Als de datum bekend is, sturen wij een digitale huurovereenkomst op. Zodra deze ondertekend is, is de huur al definitief!

 • Levering

  Wij zorgen dat de HTC Vive Pro met eventuele computer, een dag voor de huurperiode klaar staat op ons kantoor in Utrecht. Uiteraard kunnen wij de HTC Vive Pro ook langs komen brengen.

 • Huurperiode

  Tijdens de gehele huurperiode kan je ongelimiteerd gebruik maken van de HTC Vive Pro. Uiteraard zijn wij altijd te bereiken als er iets niet lukt. Wel zo fijn.

 • Retourneren

  De dag na de huurperiode, kan je de spullen terug komen brengen naar ons kantoor.

 • Achteraf betalen

  Zodra wij de Vive weer in goede staat retour hebben ontvangen, sturen wij de factuur.

“Wij zijn erg tevreden over VR-House. Een jong en fris bedrijf dat met je meedenkt en erg flexibel is!”Aurobindo
“Goede samenwerking, prima bereikbaar en snelle reactie!”Onderwijslab FT

Kosten HTC Vive Pro huren

High-end Virtual Reality Laptop

€199*

Voor één dag
 • Speciale VR gaming laptop
 • NVIDIA GeForce GTX 1070
 • Intel Core i7 + 16GB RAM
 • Professionele assistentie mogelijk (€35/uur)

De HTC Vive Pro zonder laptop huren is ook mogelijk:
Is jouw computer goed genoeg?

Dit download een bestand dat jouw PC specificaties checkt

*Kosten per dag gaan omlaag naarmate de huurperiode langer is, prijzen zijn exclusief BTW.

Uitstekende service

Persoonlijk contact

Content voorbereiding

Snelle levering

Full service

HTC Vive wireless adapter

Wil je nog meer ondergedompeld worden in Virtual Reality? Kies dan voor de HTC Vive Pro draadloze oplossing. Met deze adapter is de HTC Vive Pro niet meer met kabels verbonden aan een computer maar gaat alles draadloos. Hierdoor heb je meer bewegingsvrijheid en een betere Virtual Reality ervaring. De Vive Wireless adapter wordt standaard met 2 Vive Battery packs en oplader geleverd. Elke battery pack gaat ongeveer 4 uur mee.

De HTC Vive en HTC Pro worden niet standaard verhuurt met de draadloze adapter. Wil je hier van gebruik maken laat het ons dan weten bij je aanvraag.

Neem nu contact op
Image

Professionele assistentie nodig?

Laat ons het complete Virtual Reality gedeelte uitvoeren zodat je hier geen enkel probleem mee hebt!


Meer informatie

Wat krijg je allemaal geleverd?

Bij de HTC Vive VR-headset worden een aantal accessoires bijgeleverd:

2x Bewegingscontroller 2.0
2x Basisstation 2.0

1x Link box
1x Mini display port kabel
1x Mini displayport – display port kabel
1x Usb-kabel
1x Aansluitadapter voor VR-headset
2x Manfrotto 5001B lampstatief (max 225cm)
2x Ball heads voor vastschroeven basisstations op statieven

Optioneel: HTC Vive Pro wireless adapter

Specificaties van de Virtual Reality Laptop:

Processor: Intel Core i7 7700HQ
Videokaart: NVIDIA GeForce GTX 1070
RAM geheugen: 16 GB DDR4
Opslag: 256 GB SSD + 1TB HDD
Scherm: 15,6 inch
USB 3.0: 4x
USB 3.1: 1x
HDMI: 1x
Mini displayport: 1x

De laptop kan aangeloten worden op een groter beeldscherm zoals een televisie of projector doormiddel van een HDMI kabel (niet standaard meegeleverd). Zo kan het publiek mee kijken wat de persoon in VR ervaart.

Basisstation HTC Vive

Bij het huren van de HTC Vive Pro worden statieven geleverd voor het plaatsen van de 2.0 sensoren.

Applicaties en games voor de HTC Vive Pro

Applicaties en games voor de originele HTC Vive kunnen ook worden afgespeeld door de HTC Vive Pro. Spellen er ervaringen kunnen gedownload en geïnstalleerd worden op de PC vanuit de Store van Steam en Viveport. Hier kunnen zowel gratis als betaalde games en applicaties worden gedownload. Wanneer je de HTC Vive Pro huurt bij VR-House kun je kosteloos gebruik maken van alle applicaties en games welke wij reeds op ons account geïnstalleerd hebben! Daarnaast kunnen we in overleg altijd een toepasselijke applicatie uitzoeken en deze toevoegen aan ons account om te gebruiken tijdens het evenement! Heb je een eigen/specifieke applicatie die je gaat gebruiken? Laat het ons weten dan kunnen we het voor je installeren.

Design applicaties

Shooter games

Serious games

Educatieve applicaties

Creatieve applicaties

Business applicaties

Vraag vrijblijvend een offerte aan

  HTC Vive Pro  
  VR laptop  
  Wireless adapter  
  Installatie op locatie door VR expert
  Assistentie tijdens een evenement*

Liever even bellen?
+32 78 48 20 52

Een mailtje kan ook
info@vr-house.be