Oculus Go huren

Wil jij de nieuwste Virtual Reality headset van Oculus huren? Oculus Go is een all in one VR headset, dat betekend dat er geen krachtige computer nodig is, geen telefoon in zit en geen externe sensoren nodig zijn. Zelfs de koptelefoon is ingebouwd! De Oculus Go is dus helemaal draadloos. Perfect voor beurzen, klantpresentaties en andere evenementen.

Oculus Go huren bij VR-House

Bewegingsvrijheid

De Oculus Go is een zelfstandige VR bril die dus volledig draadloos te gebruiken is. Dit zorgt er voor dat je volledige bewegingsvrijheid hebt!

Ingebouwd scherm

Met een resolutie van 2560×1440 en een nieuwe generatie lenzen! Het scherm is ingebouwd waardoor de Oculus Go geen krachtige PC nodig heeft.

Ingebouwde koptelefoon

Je zou het niet zeggen maar de Oculus Go heeft speakers ingebouwd in de hoofdband! Geen gedoe meer met opzetten dus!

Wat krijg je allemaal geleverd?

Als je de Oculus Go huurt voor het bekijken van 360° foto’s of video’s heb je verder geen apparatuur nodig. Met onze zelf ontwikkelde EZ360 app gaat het opstarten van 360° video’s namelijk super eenvoudig zonder gedoe. De controller zit er uiteraard standaard bij.

Ik wil de Oculus Go huren!


 

Wat kost een Oculus Go huren?

Oculus Go

€40

Voor één dag
 • Draadloos
 • Ingebouwde speakers
 • Bewegingsvrijheid
 • Controller
Neem contact op!

Koptelefoon

€5

Voor één dag
 • Comfortabel en stevig
 • Geschikt voor events en beurzen
 • Uitstekende geluidskwaliteit
Neem contact op!

Eenvoudig Oculus Go huren

Virtual Reality brillen huren moet geen gedoe zijn, daarom proberen wij je zoveel mogelijk te ontzorgen. Wanneer je contact op hebt genomen controleren wij de beschikbaarheid en heb je snel van ons een reactie. Als de Oculus Go beschikbaar zijn sturen we je een digitale overeenkomst toe. Hierin staan netjes alle voorwaarden van het huren vermeld. Nadat wij deze ondertekend van je hebben ontvangen zorgen wij ervoor dat de Oculus Go minstens één dag voor de huurperiode klaarligt bij ons kantoor of afgeleverd wordt door ons of een koerier. Vervolgens kun je de gehele huurperiode onbeperkt gebruik maken van de Oculus Go. Aan het einde van de huurperiode kun je de Oculus Go weer bij ons langs brengen of aan ons opsturen. Zodra wij de Oculus Go weer in originele staat hebben ontvangen versturen wij de factuur.

 • Aanvraag beschikbaarheid

  Vraag eenvoudig de beschikbaarheid van de Oculus Go aan door te bellen of te mailen.

 • Digitale huurovereenkomst

  Als de datum bekend is, sturen wij een digitale huurovereenkomst op. Zodra deze ondertekend is, is de huur al definitief!

 • Levering

  Wij zorgen dat de Oculus Go een dag voor de huurperiode klaar staan op ons kantoor in Utrecht. Uiteraard kunnen wij de Oculus Go ook laten bezorgen.

 • Huurperiode

  Tijdens de gehele huurperiode kan je ongelimiteerd gebruik maken van de Oculus Go. Uiteraard zijn wij altijd te bereiken als er iets niet lukt. Wel zo fijn.

 • Retourneren

  De dag na de huurperiode, kan je de spullen terug komen brengen naar ons kantoor.

 • Achteraf betalen

  Zodra wij de Oculus Go weer in goede staat retour hebben ontvangen, sturen wij de factuur.

Neem vrijblijvend contact op

  Oculus Go  
  Assistentie tijdens een evenement*

Liever even bellen?
+32 78 48 20 52

Of mailen
info@vr-house.be